Sadevesijärjestelmät

Syöksytorven profiili Syöksytorven profiili

PPT-Peltiteos Oy:n sadevesijärjestelmät valmistetaan molemmin puolin pinnoitetusta teräksestä. Pinnoitteen nimellispaksuus on 50 µ. Olosuhteista riippuen pinnoitteen esteettinen kestävyys on jopa 30 vuotta.

Vesikourujen koko

Kanttista sadevesijärjestelmää on saatavilla 125 mm (5) vesikourua. Syöksytorven koko on 75 x 100 mm. Lisäksi syöksytorven alapäähän on saatavissa panssariputki.

Väri

Sadevesijärjestelmiä on saatavissa Rautaruukin värikartan väreissä. Varastovärejä ovat valkoinen (RR 20), tumma harmaa (RR 23), tumma ruskea (RR 32) ja musta (RR 33).

Asennus

Vesikouru voidaan asentaa joko sisä- tai ulkokoukuilla. Syöksytorvi asennetaan kaksiosaisilla torvenkiinnikkeillä. Sadevesijärjestelmät valmistetaan molemmin puolin pinnoitetusta teräksestä. Pinnoitteen nimellispaksuus on 50 µ. Olosuhteista riippuen pinnoitteen esteettinen kestävyys on jopa 30 vuotta.

Vesikourujen koko

Puolipyöreää sadevesijärjestelmää on saatavilla 125 mm (5 vakio) vesikourua. Syöksytorven kokoja ovat Ø 100 mm (4), Ø 125 mm (5) ja Ø 150 mm (6). Lisäksi torven alapäähän on saatavissa panssariputki.

Väri

Sadevesijärjestelmää on saatavissa Rautaruukin värikartan väreissä. Varastovärejä ovat valkoinen (RR 20), tumma harmaa (RR 23), tumma ruskea (RR 32) ja musta (RR 33).

Asennus

Vesikouru voidaan asentaa joko sisä- tai ulkokoukuilla. Syöksytorvi asennetaan kaksiosaisilla torvenkiinnikkeillä.

Vesikouruprofiilit Vesikouruprofiilit